Mergi la continut
LUK MOTORS
Noul Sportage
Kia Niro

Noul Kia Niro.
Propulsat de inspirație.

Vă prezentăm noul Kia Niro. Un automobil conceput pentru a te inspira pe tine și pe cei din jurul tău.

Echipat cu un trio de alternative eficiente din punct de vedere energetic, relația noului Kia Niro cu electrificarea continuă să se îmbunătățească. Mai puternic. Și mai captivant. Cele mai recente tehnologii ale noastre înseamnă că te poți distra în continuare conducând. Iar motorizările noastre avansate îți vor da o stare de bine.
Separate, ele stârnesc inspirație. Împreună, ele declanșează schimbarea.

Acest amestec de tehnologie inteligentă de economisire a energiei, manevrabilitate, spațiu suplimentar și stil îndrăzneț îți oferă toate instrumentele pentru a-ți stârni o inspirație fără limite. Una care te face să creezi. Ideatică. Performantă. Încă un pas în plus pentru ideile tale. Acum fiecare călătorie va fi confortabilă și de neuitat.

Kia Niro Green and White

Mai mult spațiu pentru inspirație.

Kia Niro White

Nu trebuie să alegi între dorințe și nevoi.

Battery

Un tip de putere mai inteligent.

Noul Niro este disponibil în variantele 100% electric, Plug-in Hybrid și Hybrid.

Kia car silhouette

Orientat către viitor.

Un exterior progresiv și dinamic care atrage viitorul în prezent cu detalii care îți fac mișcarea mai ușoară. Cu un design futurist, pilonul C a fost conceput nu numai pentru a satisface estetica colorată și jucăușă, dar și pentru a contribui la aerodinamica sa care joacă, de asemenea, un rol inteligent în creșterea eficienței energetice.

Wheel & Cog

Conectat pentru a te inspira.

Noile modele Niro îți arată ce înseamnă ca o mașină să-ți depășească așteptările tot timpul în care stai în ea. Fiind mai intuitiv și înțelegând nevoile oamenilor, modelul Niro aduce beneficii șoferului și tuturor celor din jur mai mult ca niciodată.

Notă legală

Fotografiile și imaginile în mișcare prezentate au doar scop ilustrativ. Produsul poate diferi în funcție de versiunile de echipare.